Hele ferien leger vi med lego som indiana jones og er som børn igen

Nu skal der bare købes ind til ungerne. Vi har en forlænget ferie i næste uge og der tager vi i sommerhus, så jeg har skrevet ned, hvad jeg går efter på nettet til de gode priser. Det bliver en blanding af LEGO City og lego harry potter, som jeg håber vi kan få leveret inden mandag.

Vi voksne er også legebørn, så vi får lego indiana jones, som drengene kan lege videre med udenfor som rollespil. Lidt af det samme kan vi gøre med lego technic selvom de mindste drenge heller vil lege med lego harry potter. Det ligner at der er et gennemgående tema for ferien og jeg håber vi kan holde det ud alle dagene.

Hvis ikke så må vi lege med på LEGO City og så hen ad vejen starte lego technic op og så krydse fingre for at vi får det under huden. Det er jo intelligente måder at lege på og nok også derfor at vi i starten valgte lego star wars. Den filmrække kendte vi voksne som børn. Nu fik vi koblet lego indiana jones på og det er et lige så sjovt univers som lego star wars, så vi finder nok os alle sammen liggende på gulvet, dybt begravet i alle vores fantasier og lege inden der er gået to timer.

This entry was posted in LEGO and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment